Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić o Mariju Mandžukiću

Isprika nije dovoljna

26.09.2007.
u 18:10

Izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić jučer je u Maksimiru razgovarao s Dinamovim trenerom Brankom Ivankovićem i sportskim direktorom Zoranom Mamićem. Bilo je najavljeno da će se sučeliti i s dvojicom prijestupnika, Mandžukićem i Lončarićem, ali igrači nisu pozvani na taj sastanak, na kojemu Ladić nije promijenio svoj stav.

- Mandžukić i Lončarić neće biti pozvani za sljedeću akciju mlade reprezentacije, s Italijom - kazao je Ladić. - Niti njima, niti bilo komu drugomu vrata reprezentacije nisu zatvorena, ali njihovo "sorry" nije dovoljno. Što nam znači ta isprika nastave li po starom. Mi na sve kandidate, ne samo iz Dinama, želimo djelovati edukativno, pa ćemo ih i dalje pratiti i kad nas uvjere da su zaslužili poziv, onda će ga i dobiti.

Klub ih nije kaznio
Zar vam Mandžukić ne bi dobro došao u igri protiv Italije (Lončarić je ionako ozlijeđen)?
- Bi, dobro bi nam došao, ali on je morao voditi računa o tome.

Dinamov trener Branko Ivanković nadovezao se da "igrače trebamo svi skupa oblikovati kao ličnosti, a reprezentacija bi trebala biti kruna njihove karijere, najveća čast". Fraza na frazu, kao i obično, bez jasnoga stava.

On, dakako, nije izrekao kazne za svoje igrače. Čeka da se o njima prvo očituju u HNS-u, a oni pak čekaju Ladićevu prijavu. Ukratko, ništa se nije promijenilo, osim što je u međuvremenu Mandžukić produljio svoj žuti niz zaradivši opomenu i na utakmici kupa u Virovitici. U klubu stalno ponavljaju da će ga zbog toga sankcionirati, ali Mario ne sustaje.

Preoštar jezik
Nije se, naravno, radilo o preoštroj igri, nego o preoštrom jeziku.Mandžukić je trenutačno najnadareniji hrvatski mladi napadač, ali vladanje na travnjaku mu je za čistu jedinicu. A to od njegova trenera još nismo čuli. (T. D.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije