Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privedeno 26 osoba

Incident u Rijeci: Armada kamenovala autobus s Istrinim navijačima

Armada
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
02.03.2019.
u 12:47

U policijsku postaju privedeno je 26 osoba koje su sudjelovale u tom izgredu ili se s njim dovode u vezu, ozlijeđenih nije bilo, a u tijeku je kriminalistička istraga koja će utvrditi sve činjenice i okolnosti tog događaja

Pripadnici riječke navijačke skupine Armade u petak su, kamenujući ga, oštetili gradski autobus u kojemu su se tada nalazili Demoni, navijači gostujućeg kluba Istre, zbog čega je policija privela  26 osoba koje su sudjelovale u tom navijačkom izgredu.

Primorsko-goranska policija u subotu je priopćila kako joj je oko 18 sati dojavljeno da navijači kamenuju autobus u ulici Antuna Barca, na samom početku utakmice između NK Rijeke i NK Istre, ali da je brzom intervencijom policije to zaustavljeno, kao i mogući sukob navijača.

Armada
1/6

U policijsku postaju privedeno je 26 osoba koje su sudjelovale u tom izgredu ili se s njim dovode u vezu, ozlijeđenih nije bilo, a u tijeku je kriminalistička istraga koja će utvrditi sve činjenice i okolnosti tog događaja.

Iz policije napominju kako tijekom utakmice na stadionu Rujevica nisu zabilježena protupravna ponašanja navijača, dok je prije 'tekme' skupina navijača Armade oštetila Autotrolejov autobus gađajući ga kamenjem, dok su se u njemu nalazili Demoni, navijača NK Istre 1961.

Riječki Novi list doznaje kako se u međuvremenu policiji javio očevidac događaja, koji za napad krivi pulske Demone.

- Demoni su ušli u' bus' 7a i napali nas da skinemo fantomke. Nakon toga su izašli i derali se 'Riječke pi*ke na Žabici - ispričao je.

>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Ključne riječi

Komentara 6

AN
Antonio1952
13:30 02.03.2019.

Sta je sad ovo, tuku se i antifasisti s dvije strane Ucke. Sta vele drugovi Miletic, Komadina, Beljak, Mrak i ostala bratija ? Jesu li opet krive ustase Thomson i ostali Hrvati? Boze daj im razum.

Avatar Sokol
Sokol
13:33 02.03.2019.

sta reci o onima koji sebe nazivaju demonima

MI
midea
15:55 02.03.2019.

sve u zatvor na 5 godina ali na njihov trošak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije