Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje Šukeru

Igrač utakmice Džagojev: Kao mali sam želio igrati kao Šuker

Alan Džagojev
AFP
09.06.2012.
u 14:48

- Izuzetno mi je drago što je takav majstor kao Šuker ocijenio Džagoeva najboljim. Od Šukera se mnogo toga može naučiti, a Džagoevu je ovo valjda poticaj više za dalje

Legende europskih prvenstava svakodnevno će na Euru u Poljskoj i Ukrajini birati igrača utakmice. Među legendama se nalazi i Davor Šuker, a upravo je on na jučerašnjoj utakmice Rusije i Češke dodijelio nagradu Alanu Džagojevu.

- Lijepo je ovako otvoriti Europsko prvenstvo. Posebno mi je drago što je moju igru tako visoko ocijenio Šuker, jer je to nogometaš kojeg sam gledao dok sam bio mali te je bio jedan od onih koji su mi bili primjer. Želio sam biti kao on - rekao je nakon susreta Džagojev.

Našeg bivšeg reprezentativca pohvalio je i izbornik Rusije Dick Advocaat.

- Izuzetno mi je drago što je takav majstor kao Šuker ocijenio Džagoeva najboljim. Od Šukera se mnogo toga može naučiti, a Džagoevu je ovo valjda poticaj više za dalje - rekao je Advocaat.

Komentara 1

GO
golo
15:39 09.06.2012.

i josipovic i milanovic mogu mnogo toga nauciti od sukera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije