Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski reprezentativac

Igrač Lazija suspendiran zbog bogohuljenja

Internazionale v Lazio - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
16.02.2021.
u 20:08

Zbog bogohuljenja je u prosincu kažnjen i veznjak AS Rome Bryan Cristante.

Nogometaš rimskoga Lazija Manuel Lazzari suspendiran je od strane Talijanskoga nogometnoga saveza zbog "bogohulnih psovki" izrečenih tijekom dvoboja protiv milanskog Intera (1:3) u nedjelju. 

Lazzari je talijanski reprezentativac i dobio je jednu utakmicu suspenzije zbog "bogohulnih izraza" na početku drugog poluvremena protiv Intera.

Odluka je donesena nakon gledanja televizijskih slika, bez detalja o psovkama, a za bogohuljenje je u prosincu kažnjen i veznjak AS Rome Bryan Cristante.

Na stadionima bez publike, riječi igrača ili trenera koje su uhvatili mikrofoni i kamere sve više dovode do disciplinskih posljedica u Italiji. U novije vrijeme, također je na temelju zvučnih i video zapisa pokrenute još dvije savezne istrage, koje su u tijeku, nakon uvreda na nogometnom terenu i izvan njega.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
matii
21:35 16.02.2021.

Da se kod nas uvedu suspenzije za bogohuljenje napokon bi postali civilizirana zemlja!

DU
Deleted user
20:18 16.02.2021.

ako se ovo uvede kod nas još ćemo plakat za koronom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije