Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA
Povratak na članak

Igor Tudor: Neki ljudi zbog sitnih interesa navijaju da se ovo sruši

– Nedostaje nam sedam igrača. Neobično je da nam se u kratkom razdoblju dogodilo nekoliko ozljeda. Za mene i igrače ta je utakmica pravi izazov jer je Gorica neugodan suparnik. Imaju novog trenera, motivirani su, vrlo dobri – rekao je Tudor.

Komentari 4

RE
RedTree
12:34 30.06.2020.

Sinko, je li ti vidiš da nama Varaždin na Poljudu uvalio tri gola, protiv Istre I Intera se provukli. Slaven došao bez petorice standarnih pa i on skoro s bodom otišao. Igra nam je najgora desetljećima unazad, a momčad najskuplja. Igra samo nabijanje i trčanje na pamet, igrači ne igraju na svojim pozicijama, nekad bolji igrači na klupi i poslije 60. minute zbogom kondiciji. Pa sljedeći par kola natamburati će nas, jedna gorica pari nam kao neki jači europski klub pred nama.

VL
OL
Oldmarinero
11:17 30.06.2020.

Moj Tudore , nedostaje nama trener.

VL
ZE
Zeneka
10:30 30.06.2020.

problem ovog čovjeka je u tome što se stalno pre kombinira

VL
Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
08:25 30.06.2020.

A što bi se to kao urušilo ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.