Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski trener

Igor Štimac stigao u Dohu i preuzeo Al Shahaniyu Qatar

Igor Štimac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
28.12.2016.
u 13:01

Prvi ispit imat će četiri dana nakon Nove godine, a najveća zvijezda momčadi mu je bivši branič madridskog Reala Álvaro Mejía

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac stigao je u Dohu i preuzeo Al Shahaniyu Qatar. Štimac je zamijenio Portugalca Josea Fernanda, koji je dobio otkaz nakon prvenstvenog poraza od Lekhwiye (0:10).

Igor Štimac je radio na Bliskom istoku, bio je trener iranskog Sepahana od 2015. do 2016. godine i vodio je nekoliko klubova u Prvoj HNL.

Prvi ispit imat će četiri dana nakon Nove godine, a najveća zvijezda momčadi mu je bivši branič madridskog Reala Álvaro Mejía. U špici igra Brazilac Eduardo Santos.

>>Kako je Mamić s ‘narodnim klubom’ zaludio pola Riyada

Komentara 3

DU
Deleted user
16:18 28.12.2016.

Kako su samo uspjeli dovest jednog od najboljih trenera u Europi kad su se drapali za njega u ligama petice !?

DH
dalibor.hren
14:08 28.12.2016.

Mora da je u pitanju velika lova, jer preuzeti klub nakon poraza od 1:11 je granični slučaj!

IC
icocrobih
16:58 28.12.2016.

Ni kao covjek ni kao trener nije moj tip...svejedno zelim mu srecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije