Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opći kaos

Huligani zauzeli i četvroligaške terene, makljažom su prekinuli ogled

Okocimski Brzesko - Tarnovia Tarnów
Foto: Screenshot
18.03.2019.
u 12:47

Policija je sukobljene navijače uspjela razdvojiti pomoću suzavaca i vodenih topova

Poljski huligani iz vikenda u vikend stavljaju policiju na velike kušnje, a za uživanje u sportu raspoloženi gledatelji više nisu sigurni čak niti na utakmicama četvrte lige.

Svjedoče tome scene zabilježene u subotu u gradiću Brzesko, u kojem su se domaći navijači na sredini igrališta potukli s gostima iz Tarnowa.

Srećom, unatoč tome što je u pitanju bio niželigaški dvoboj, policajci su bili fantastično pripremljeni, pa je na vrijeme prekinut sukob koji je mogao završiti uz tragične posljedice.

>>> Pogledajte što je sve Dalić rekao na dan okupljanja reprezentacije

Huligani su rastjerani pomoću vodenih topova i suzavaca, a tijekom intervencije je jedan policajac ozlijeđen. Sveukupno je privedeno pet navijača, no lako je moguće da će policija tijekom tjedna pokucati još mnogima na vrata.

Osobito su agresivni bili navijači domaćeg kluba Okocimski Brzesko, koji su se naknadno pravdali tvrdnjom da su utčali na travnjak jer su ih 'ultrasi' Tarnovije provocirali paljenjem šalova Unije Tarnow, kluba s čijim pripadnicima gaje prijateljske odnose.

Utakmica je prekinuta u 36. minuti.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Django
Django
13:38 18.03.2019.

Makljaža? Ma bravo uličari.

DH
dalibor.hren
09:00 19.03.2019.

Prva HNL, ne treba nam Poljska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije