Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NIJE TRENER

Hrvatu u Crnoj Gori ukrali luksuzni terenac, a on oduševio izjavom

Igor Pamić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
04.02.2019.
u 14:39

– K vragu i auto, nabavit ću novi. Više žalim za prvoklasnim istarskim pršutom koji je bio u njemu – rekao je Igor Pamić

Hrvatski trener Igor Pamić dao je ostavku na mjesto trenera Titograda iz Podgorice nakon čega je mu je ukraden atraktivni crni terenac BMW X5. No Pamić je to prokomentirao u svom stilu.

– K vragu i auto, nabavit ću novi. Više žalim za prvoklasnim istarskim pršutom koji je bio u njemu – rekao je Pamić, prenosi Regional Express.

Pamić je ostao bez petorice glavnih igrača i obećanih pojačanja pa je dignuo sidro.

– Sve to zapravo nema smisla. Ovdje sam došao motiviran borbom za naslov prvaka, ali s kim, zar bez petorice glavnih igrača koji su nosili jesenski teret? Naravno, i bez trojice nužnih, obećanih pojačanja. I to pred usamljenih 50 gledatelja na stadionu kod Starog aerodroma – zaključio je Pamić.

>> Pogledajte najveće zimske transfere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije