Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA OI

Hrvatski vaterpolisti startali uvjerljivom pobjedom

Hrvatska i Nizozemska susrele se u posljednjem kolu skupine B europskih kvalifikacija
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
14.02.2021.
u 22:08

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Rino Burić s tri gola, po dva su dodali Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković i Lovre Miloš

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija pobjedom 16:6 (5:1, 3:1, 4:2, 4:2) protiv Rumunjske u susretu 1. kola skupine B započela je svoj nastup na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju koji se igra u Rotterdamu.

Hrvatska je autoritativno krenula u susret, povela sa 3:0, prvu četvrtinu okončala u svoju korist sa 5:1, na polovini utakmice imali vodstvo od 8-2 te je pitanje pobjednika već tada bilo odlučeno.

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Rino Burić s tri gola, po dva su dodali Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković i Lovre Miloš, dok su dvostruki strijelci za Rumunjsku bili Tudor-Andrei Fulea i Vlad-Luca Georgescu.

Hrvatska će u 2. kolu u ponedjeljak od 19 sati igrati protiv domaćina Nizozemske koja je ranije u nedjelju svladala Njemačku sa 11-10. U ovoj skupini su još Francuska i Rusija, a prolazak u četvrtfinale izborit će četiri najbolje ekipe.

Plasman na OI u Tokiju izborit će tri najbolje reprezentacije s turnira u Rotterdamu.

Ključne riječi

Komentara 2

LE
LeonGlembaj
10:09 15.02.2021.

Izvrsna predstava naših barakuda. Odlično vođenje s klupe. Izborniče, je li ovakav komentar u redu? Ako nije, recite, popravit ćemo.

Avatar rubinet
rubinet
22:59 14.02.2021.

Odlično. Nadam se da komentar odgovara izborniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije