Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNE SCENE
Povratak na članak

Hrvatski vaterpolist gol i rastresen hodao ulicama Rima pa napao karabinjere

Agusti je, pišu, potpuno gol hodao ulicama Rima u rastrojenom stanju. Zbog toga su ga izbjegavali motocikliti i automobili. Prilikom izbjegavanja jedan je automobil doživio nesreću zbog čega su vozač (22) i suvozač (23) završili na bolničkom liječenju.

Komentari 5

RO
roland
15:57 26.10.2021.

Potpuno gol u predgrađu Vatikana? Rastojen? Agresivan? Napad na službene osobe? Klub će vjerojatno pokrenuti zahtjev za prekid ugovora na štetu igrača, masno ga kazniti..., no u svakom slučaju ovo zahtijeva jedno kompletniju psihijatrijsku obradu da bi se utvrdilo što je uzrok neprilagođenom ponašanju.

VL
RO
roland
15:53 26.10.2021.

Vjerojatno bipolarni afektivni poremećaj (BAF). Manična epizoda. Ili neka gadna kombinacija lijekova, alkohola i droga?

VL
LE
Leonn
16:53 26.10.2021.

Zgodan

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
15:47 26.10.2021.

Cijepljen?

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
19:45 26.10.2021.

Decko je mlad se poceo baviti sportom,ni je vjerovatno ni skolu zavrsio,novaca u izobilju,a aaaaatalijanska mafija ne miruje,malo cure,pa vecernji izlasci,pa onda koka,hasko,exsatzi....i na kraju psihijatrija.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.