Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično i čudno

Nećete vjerovati kako su Arapi dali otkaz hrvatskom treneru!

Nenad Kljaić
Foto: Marijan Murat/DPA/Pixsell
1/6
27.11.2017.
u 08:30

Goran Perkovac od sljedeće sezone bit će novi trener švicarskog prvoligaša Kriensa iz Luzerna.

Nenad Kljaić nije više izbornik Saudijske Arabije. Samo mjesec dana prije početka Azijskog prvenstva dobio je otkaz na zaista neobičan način.

– Dobio sam poruku e-mailom da mi se zahvaljuju na svemu, da više nisam izbornik. U poruci ne piše nijedan razlog zašto – rekao je Nenad Kljaić.

Zlatni olimpijac iz Atlante 1996. godine te vlasnik najsjajnijeg odličja s Mediteranskih igara iz Languedoc-Roussillona s ovom je bliskoistočnom državom na svjetskoj smotri prije četiri godine izjednačio najbolji uspjeh u njihovoj povijesti osvojivši 19. mjesto.

Nenad Kljaić
1/10

U trenerskoj je karijeri 50-godišnji stručnjak vodio RK Zagreb i katarski Al-Rayyan, a tijekom igračkih dana nosio je dresove Medveščaka, Kirchzella, Zagreba i Metkovića.

Drugi igrač njegove generacije Goran Perkovac od sljedeće sezone bit će novi trener švicarskog prvoligaša Kriensa iz Luzerna. Perkovac je prije u Švicarskoj trenirao Kadetten i Pfadi Winterthur.

 

 

Komentara 8

PR
prohujalo
09:36 27.11.2017.

Dobio otkaz e mailom. A ostali detalji? Neće dobiti plaću,kolika mu je otpremnina, da li je ispunio sve iz ugovora? Ako je,sigurno ga nisu izbacili bez kinte na cestu. A ako nije ispunio uvjete-što trebali su ga ljubazno primiti,plakati zajedenoo sa njim i slično. Kapitalistički odnos. Više nisi potreban,doviđenja. Da im je vrijedio za uložen novac,ne bi dobio otkaz. I na kraju kakve veze ima sa ovim ,onaj trener koji je dobio posao u Švicarskoj?

DO
doktor1
11:32 27.11.2017.

Vecernji list bez veze napisan tekst bez glave i repa i na kraju smisla. Ne kuzim taj skup likova koji za ovakve uradje dobivaju placu. VL nikada ne bih kupio a kad se zelim nasmijat skrenem malo na stranicu.

PI
Pikador
12:41 27.11.2017.

Dno Dna ++++++++++++++++++++ neki se čude kako članak ide bez glave ni repa. sve je načrčkano da bi se objavili hitlerovi brćićim kao čude se slobodi izražavanja. Ovog podmetanja Hrvati se moraju nepotrebno sramiti pred civiliziranim svijetom. Uzalud smo i u NATO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije