Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO MU JE TO TREBALO

Hrvatski nogometaš suspendiran jer je uoči utakmice napravio veliku glupost

Leon Benko
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
01.08.2016.
u 12:22

Benko u Sarajevu igra jako dobro, nastupio je ukupno u 49 utakmica i zabio 29 golova. Ranije je igrao za Varteks, Nürnberg, Standard, Kortrijk, Slaven Belupo, Al-Faisaly, Rijeku i Dalian.

Hrvatski nogometaš Leon Benko suspendiran je uoči utakmice njegova Sarajeva i Zrinjskog (2:0) jer je uhvaćen kako pije alkohol. S njim su bila još dva suigrača, Dušan Hodžić i Bojan Pavlović.

– Sinoć sam u karanteni koja služi za odmor ušao u sobu dotičnih igrača i zatekao ih kako piju alkoholna pića. Sarajevo je preveliki klub da si dopusti luksuz da se tako priprema za jednu utakmicu. Dok sam ja trener, nitko se neće igrati s ovim klubom, a ja mislim da su se oni dobro poigrali s njim. Rekao sam im da napuste karantenu, na ovoj utakmici nisam računao na njih, a što će dalje biti, vidjet ćemo – rekao je trener Sarajeva Almir Hurtić.

Benko u Sarajevu igra jako dobro, nastupio je ukupno u 49 utakmica i zabio 29 golova. Ranije je igrao za Varteks, Nürnberg, Standard, Kortrijk, Slaven Belupo, Al-Faisaly, Rijeku i Dalian.

>> Benko: Ponude sam odbio zbog obitelji, ali neke su opcije otvorene

Komentara 9

ST
straško
15:07 01.08.2016.

pa ako je sarajevo veliki klub onda je široki brijeg mancester united. jadne sarajlije jos uvijek zive u 80-ima za njih je benko kralj

BA
barkod
13:29 01.08.2016.

Talent i fizičke predispozicije za prvoklasnog igrača, standarnog reprezentativca, no najviše zbog glave tu je gdje je.

LI
Lisabon
13:19 01.08.2016.

U ovom se clanku ocituje kako nasi "novinarcici" pristupaju vijestima na selektivan nacin.Da je kojim slucajem Benko bio igrac Dinama,naslov bi bio :"Bivsi igrac dinama suspendiran jer se napio prije utakmice".Ovako je u naslovu .hrvatski nogometas suspendiran.No takav nas pristup ne izneneadjuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije