Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODUŽENJE UGOVORA

Hrvatski kapetan otkrio kako napreduju pregovori s Realom

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-SPANISH LEAGUE-REAL MADRID VS CELTA VIGO
Edward F. Peters/XINHUA/PIXSELL
14.01.2021.
u 08:22

- Ovdje smo već tri dana i osjećamo se dobro. Dojam je pozitivan. Čeka nas važna utakmica pa se za nju jako dobro pripremamo-  rekao je Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić rekao je u srijedu navečer kako razgovor s Real Madridom oko produženja ugovora koji istječe 30. lipnja "ide u dobrom smjeru".

- Razgovaram s klubom i sve ide u dobrom smjeru. Zadovoljan sam kako se razvijaju stvari, no ne mogu reći više - izjavio je 35-godišnji Modrić na konferenciji za medije u španjolskom gradu Málagi gdje će Real Madrid i Athletic Bilbao u četvrtak odigrati polufinalnu utakmicu španjolskog Superkupa.

- Ovdje smo već tri dana i osjećamo se dobro. Dojam je pozitivan. Čeka nas važna utakmica pa se za nju jako dobro pripremamo-  rekao je Modrić. Od kada je 2012. godine obukao bijeli dres "kraljevskog kluba" osvojio je već tri španjolska Superkupa. To mu je bio i prvi trofej po dolasku iz londonskog Tottenhama.

Modrić je trenutno najstariji igrač u Real Madridu, a trener Zinedine Zidane ga od kraja listopada drži konstantno u udarnoj postavi. U posljednje vrijeme ga ne štedi kao na početku sezone.

- To je trenerova odluka. Nije potrebno tražiti druge razloge. Ovdje kada na nekoga dođe red da igra, taj daje sve od sebe - napomenuo je hrvatski vezni igrač iza kojega su 23 utakmice ove sezone. Zabio je četiri gola a jednom je asistirao.

- Nisam ništa posebno promijenio da bih bio u ovakvoj formi. Imam jako veliku želju pokazati da godine nisu problem. Nije potrebno gledati u godine nego pokazati svoju vrijednost na terenu - istaknula je "desetka" Real Madrida.

Ugovori 30. lipnja istječu i krilnom Lucasu Vázquezu te kapetanu Sergiju Ramosu. Pregovori između stopera Ramosa, koji će u ožujku napuniti 35 godina, i uprave na čelu s predsjednikom Florentinom Pérezom i generalnim direktorom José Ángelom Sánchezom nisu uznapredovali.

- Ja želim sve najbolje za Sergija jer mi je prijatelj. Neću se svrstati niti na jednu stranu. To je stvar Sergija i kluba, isto kao što je moj slučaj stvar mene i kluba. Ne mogu se stavljati na ničiju stranu, to su pojedinačne situacije svakog od nas - istaknuo je Modrić.

Španjolski Superkup se ove sezone  zbog pandemije koronavirusa ne igra u Saudijskoj Arabiji kao prošle sezone nego na jugu Španjolske. Pobjednik susreta Real Madrida i Athletica u finalu će igrati protiv Barcelone koja je u srijedu navečer slavila protiv Real Sociedada boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mrkyyy
mrkyyy
09:55 14.01.2021.

Grande Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije