Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP

Hrvatske vaterpolistice izgubile od Grčke s 15 golova razlike

Vaterpolo
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/3
13.01.2020.
u 15:11

Hrvatske vaterpolistice će sljedeći nastup imati u srijedu, od 16 sati, kad će za suparnika imati reprezentaciju Srbije, dok će Grčka u trećem kolu igrati protiv Slovačke

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija poražena je od Grčke s 3-18 (0-6, 2-4, 0-5, 1-3) u utakmici 2. kola skupine A na Europskom prvenstvu u Budimpešti odigranoj u ponedjeljak.

Pogotke za Hrvatsku postigle su Emmi Miljković, Ana Miroslavić i Domina Butić, dok su najefikasnije kod aktualnih europskih doprvakinja bile Nikoleta Eleftheriadou, Eleftheria Plevritou i Eleni Xenaki s po tri gola svaka.

Grčka je sa šest bodova trenutačno vodeća na ljestvici skupine A. Rusija i Mađarska imaju po tri boda iz jednog nastupa, a bez bodova su Hrvatska, Srbija i Slovačka.

Hrvatske vaterpolistice će sljedeći nastup imati u srijedu, od 16 sati, kad će za suparnika imati reprezentaciju Srbije, dok će Grčka u trećem kolu igrati protiv Slovačke.

>>> Pogledajte gostovanje Perice Bukića na Večernji TV-u

 

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jetix
18:16 13.01.2020.

dobro je, popravljaju se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije