Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup četiri nacije

Hrvatska u Nišu izgubila od Češke

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl
03.11.2011.
u 21:58

Rukometaši Hrvatske pobijeđeni su u prvoj utakmici turnira Četiri nacije od Češke (31:33). Kako je i Srbija pobijeđena od Mađarske (25:32) prvi dan donio je dva iznenađenja

Prvo kolo igralo se u Nišu, a kako će se naši rukometaši osjećati na europskom prvenstvu sljedeće godine u Srbiji mogli su vidjeti po reakciji gledatelja u dvorani Čair.

Prvo su izviždani prilikom izlaska, potom se fućkalo na našu himnu, a službeni spiker je u nekoliko navrata molio gledatelje za fer navijanje. Jedini koji je dobio pljesak bio je Ivano Balić kada je ušao u 15. minuti.

Nakon što smo povelki sa 4:1, do kraja utakmice stalno smo lovili rezultat i na kraju nismo uspjeli

- Nisam zadovoljan kako smo igrali u obrani, Previše smo se zaletavali u njihove igrače, nismo imali gustuću u obrani. Na kraju kada smo ih trebali pobijediti nedostajalo je koncentracije. Sigurno je kriv i umor jer smo do Niša putovali sedam sati, a Česi su došli avionom - rekao je izbornik Goluža.

Hrvatska u petak ima slobodan dan, a u subotu u Beogradu igra protiv Srbije.

Protiv Češke igrali smo u sljedećem sastavu: Losert (11 obrana), Šego, Marić 1, Musa, Balić, Duvnjak 9, Zrnić 2 (1), Kopljar 2, Vori, Gojun, Horvat 4 (2), Vuković 2, Batinović, Bičanić, Buntić 4, Ninčević 5

 

Ključne riječi

Komentara 2

DE
derin
11:53 04.11.2011.

Vratite Lina, još nije kasno, ili nekog stručnjaka svjetskog. Maknite ovu nesposobnu marionetu koji gura kopljara i slične antitalente.

ZA
zato
21:36 04.11.2011.

Neznam zasto je derin protiv Kopljara? Taj decko ima visinu, skok, sut i pregled. Trener ga mora bolje integrirati u momcad. Zar Duvnjaku njje trebalo vremena da postane svjetsko ime? Pa lakse je visokog igraca uciti trcati nego maloga natjerati da raste. Druga je prica Horvat koji momentalno zivi od sedmeraca pa se ne primjecuje kolika je truba u odbrani. Dobri krilni napadaci se nesmiju zaboraviti na krilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije