Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAJU SE PODSKUPINE

Hrvatska u kvalifikacijama za Francusku može biti u skupini s BiH i Srbijom

hrvatska nogometna reprezentacija
Marko Lukunić/PIXSELL
24.01.2014.
u 16:15

U podskupini s nama su Ukrajina, Švedska, Danska, Švicarska, Belgija, Češka, Mađarska i Irska, što znači da s tim reprezentacijama ne možemo igrati.

Francuska će biti domaćin Europskog prvenstva 2016. godine, a kvalifikacije će početi ove godine. Ždrijeb kvalifikacijskih skupina je 23. veljače u Nici, a Hrvatska će biti smještana u drugu podskupinu.

U podskupini s nama su Ukrajina, Švedska, Danska, Švicarska, Belgija, Češka, Mađarska i Irska, što znači da s tim reprezentacijama ne možemo igrati.

Ali zato je moguće da u istoj skupini bude izvučeni sa Bosnom i Hercegovinom te Srbijom, jer je BiH u prvoj podskupini, a Srbija u trećoj.

Podskupine ždrijeba kvalifikacija za Euro 2016.:

1. Španjolska, Njemačka, Nizozemska, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, Rusija, Bosna i Hercegovina

2. Ukrajina, Hrvatska, Švedska, Danska, Švicarska, Belgija, Češka, Mađarska, Irska

3. Srbija, Turska, Slovenija, Izrael, Norveška, Slovačka, Rumunjska, Austrija, Poljska

4. Crna Gora, Armenija, Škotska, Finska, Latvija, Wales, Bugarska, Estonija, Bjelorusija

5. Island, Sjeverna Irska, Albanija, Litva, Moldavija, Makedonija, Azerbajdžan, Gruzija, Cipar

6. Luksemburg, Kazahstan, Lihtenštajn, Farski otoci, Malta, Andora, San Marino, Gibraltar

>> Ne treba puno da Hrvatima vratite osmijeh na lice

Ključne riječi

Komentara 5

CA
carpediem
19:18 24.01.2014.

Moja zelja da budemo u skupini sa Bosnom i Hercegovinom, Srbija, Crna Gora, Kazahstan i naravno Albanija pa gdje pukne neka pukne.

ME
melinda
18:27 24.01.2014.

Mislim da treba sve slike nase reprezentacije na kojima je i simunic treba ga zatamniti da se ne zna da je on jer to sto je napravio reprezentaciji i cijeloj nasoj domovini zbog kojega nas cijeli svijet dozivljava kao fasistete koji podrzavamo zlo treba simunica za sva vremena precrtati i ne objavljivati njegove slike da bar malo ublazimo ovo zlo sto nam je napravio zbog cega cemo ispastati narednih par godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije