Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILE MEDALJU

Hrvatska odbojkašice nakon povratka: Ovo je jedan od najvećih uspjeha

23.06.2021.
u 18:11

– Nakon probdjevene noći, s obzirom na to da smo na put krenule u 1.30, sada kada su se dojmovi malo slegli možemo reći da se ponosimo osvojenim srebrom, a ja se ponosim i cijelom ekipom – istaknula je kapetanica Samanta Fabris

Hrvatske odbojkašice vratile su se sa srebrnom medaljom osvojenom na završnom turniru Zlatne lige u bugarskom gradu Ruse.

– Nakon probdjevene noći, s obzirom na to da smo na put krenule u 1.30, sada kada su se dojmovi malo slegli možemo reći da se ponosimo osvojenim srebrom, a ja se ponosim i cijelom ekipom – istaknula je kapetanica Samanta Fabris te dodala:

Čestitam svim curama, dale smo sve od sebe. Imamo još dosta neforsiranih pogrešaka, no ostaje nam još rad na tome. Veselim se što ekipa ima još puno mogućnosti za napredak i sigurna sam da ćemo igrati još puno bolje u nastavku ljeta. Ponosimo se što donosimo još jednu srebrnu medalju u Hrvatsku. To će nam biti dodatni poticaj za Europsko prvenstvo koje jedva čekamo. Želim zahvaliti svima koji su nas pratili i dali nam podršku iz Hrvatske.

Nikolina Božićević otkrila je svoje dojmove:

– Sada kada su se dojmovi slegli, mogu reći da nam je put do finala bio pun uspona i padova, ali ovo je zasigurno jedan od većih uspjeha hrvatske odbojke.

Reprezentativke ovaj tjedan imaju nekoliko zasluženih dana odmora.

– Sada smo slobodni do idućeg ponedjeljka. Nakon toga nastavljamo s pripremama za Europsko prvenstvo. Ovo nam je veliki poticaj i motiv za drugi dio priprema. Pripreme se nastavljaju u Zadru gdje uskoro očekujemo reprezentaciju Argentine s kojom ćemo igrati prijateljske utakmice. Mislim da ćemo u pravoj formi dočekati EP te se nadamo odličnom rezultatu – rekao je Frane Žanić, stručni tajnik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:58 23.06.2021.

Čestitke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije