Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilac Zico

'Hrvatska me nije impresionirala, pa ni protiv Islanda nije dominirala'

Hrvatska Island
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.06.2014.
u 20:19

Dobra je stvar za Brazil što neće biti Marija Mandžukića jer bi obrana imala puno više posla. No, ne smije se Brazil opustiti, ako ne bude spreman, Hrvatska ga može iznenaditi

Otvaranje Svjetskog prvenstva i utakmica Hrvatske i Brazila top je tema u svim svjetskim medijima. Jedan od onih koji je komentirao taj susret legendarni je Zico koji je 88 puta u karijeri obukao brazilski dres. On je u kolumni za Guardian secirao obje reprezentacije.

"Hrvatska u kvalifikacijama nije izgledala dobro, nije me uopće impresionirala. Nisu mogli ni zaprijetiti Belgiji, a nisu ni protiv Islanda dominirali. Dobra je stvar za Brazil što neće biti Marija Mandžukića jer bi obrana imala puno više posla. No, ne smije se Brazil opustiti. Ako ne bude spreman, Hrvatska ga može iznenaditi. Luka Modrić i Ivan Rakitić i više su nego kvalitetni i mogu stvoriti suigračima prilike", napisao je Zico pa se osvrnuo na Brazil.

"Ovi igrači nemaju iskustva igranja na svjetskim prvenstvima, ali stalno igraju u velikim klubovima tako da to nije razlog za brigu. Dobra je stvar što je momčad smirena, a i svjesna što se od nje očekuje. I Luiz Scolari napravio je dobru stvar, skinuo je pritisak s njih. Sjajno ih štiti od toga. A najbitnije od svega jest da budu kolektiv, igrači ne smiju čekati da Neymar sve sam napravi", zaključio je Zico.

>>Evo zašto Maradona tvrdi da se Hrvatska ne mora bojati Brazila

Komentara 4

L0
luena 01
21:05 11.06.2014.

Nije ni mene Brazil impresionirao protiv Srbije... mislila sam da igra B momcad a ne oni koji ce se sa nama mjeriti...

SA
savakosmajac
10:02 12.06.2014.

Ima vremena g. Ziko,veceras ne samo da ce te biti impresionirani vec i tuzni,Brazil-Hrvatska 1:2.

DA
Dagobert
22:53 11.06.2014.

Zico u pravu si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije