Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAMO U LIPNJU

Hrvatska doznala protivnika u kvalifikacijama za SP!

Hrvatska Francuska EP rukomet 2018.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
27.01.2018.
u 17:35

Zna se već i da će Hrvatska, ako se plasira, skupinu prvog krug i nokaut utakmice na sljedećem Europskom prvenstvu 2020. godine, igrati u Grazu i Beču

Rukometašima Hrvatske na putu do Svjetskog prvenstva koje se 2019. godine igra u Njemačkoj i Danskoj bit će reprezentacija Crne Gore. Tako je odlučio ždrijeb koji je  održan u zagrebačkoj Areni. 

Prva utakmica igra se u Hrvatskoj drugi vikend u lipnju,a  uzvrat u gostima tjedan dana kasnije. Crna Gora je na ovogodišnjem EP-u upisala sva tri poraza, no u lipnju će sigurno biti jača za Vuku Borozana, jednog od najboljih lijevih vanjskih u Europi koji igra za skopski Vardar. S Crnogorcima smo igrali jako puno prijateljskih utakmica i uglavnom pobjeđivali. Odigrali smo i dvije službene, na Europskom prvenstvu u Norveškoj 2008. (34:26) i na Europskom prvenstvu u Danskoj 2014. (27:22).
 
Ostali parovi doigravanja za SP: Srbija  Portugal, Litva – Island, Češka – Rusija, Slovenija – Mađarska, Bjelorusija – Austrija, Makedonija – Rumunjska, Nizozemska – pobijeđeni Španjolska ili Švedska, Norveška – BiH ili Švicarska. 

Zna se već i da će Hrvatska, ako se plasira, skupinu prvog krug i nokaut utakmice na sljedećem Europskom prvenstvu 2020. godine, igrati u Grazu i Beču.  Domaćin tog EP-a je Austrija, Norveška i Švedska. 


Komentara 7

KU
kupatilo
18:06 27.01.2018.

Opetsu nam ga u.....!Od svih mogucih protivnika mi dobili najtezeg.Rjesicemo mi Crnorce al zar nismo m9gli dobiti Portugal Litvu Rumunjsku Nizozemsku ko druge Reprezentacije.U pravu je Lino potpuno.Je... nas gdjegod mogu i u sportu i politici i ekonomiji.Ljubomorni svi na nas i htjelibi da budemo iako mali jos manji.Toce ih kostat.Nece se ponovit povjest daih opet branimo od turaka.Samo otvorit vrata pa nek i oni vide civilizaciju i demokraciju.

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
18:35 27.01.2018.

U tome EHF-u izgleda nema nitko normalan. Pogledajte samo te parove,ukrižali su sve jake repke sa nimalo laganim a srbijance lagano na Portugal. Česi koji su bili 6. na ovom EP-u moraju sa Rusima razigravati,Slovenci sa Mađarima a naši sa neugodnom CG. Kakve b*daletine vode taj rukomet čudim se da već nije ugašen kao sport.

KU
kupatilo
18:07 27.01.2018.

Svaka cast vec ste obrisali komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije