Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOLNI TENIS

Hrvatica Jiayi izborila finale parova u Pragu

stolni tenis
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
25.08.2018.
u 00:30

Sun i Jian danas u finalu igraju protiv Kineskinja Liu i Zhang.

Hrvatska Kineskinja Sun Jiayi izborila je finale igre parova na jakom Seamaster 2018. ITTF World Touru u Pragu. U paru sa Singapurkom Zeng Jian prvo su u osmini finala svladale kombinaciju Ekholm i Potu, inače treće nositeljice turnira i deseti par svijeta.

U četvrtfinalu su nadigrale kombinaciju De Nutte (Luksemburg) i Galič (Slovenija) pobijedivši s 3:2. U polufinalu su ih čekale Japanke Hayato i Hirano. Riječ je o jednom od najboljih svjetskih parova.

Hayata je prva na svjetskoj rang-listi u igri ženskih parova. No, Sun i Jian pobijedile su s 3:1 i danas u finalu igraju protiv Kineskinja Liu i Zhang. 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
SamoMalo
04:48 25.08.2018.

Ona je Hrvatica ko Pašalov...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije