Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN JE
Povratak na članak

Bogati biznismen nahvalio Hrvate: Zbog vaše povijesti ste borben narod!

I vidio sam jednu sjajnu priredbu, organizacijski dobru, produkcijski još bolju. Borbe su bile zanimljive što znači da je i “matchmaking” bio dobar – kazao je Mirko priznavši da ga je preplavila nostalgija

Komentari 4

MA
mateistina
13:14 11.11.2019.

Drago mi je da su balije i srbi izgubili sve borbe.Nemogu se ni balije ni srbi uporediti sa moćnim Hrvatskim borcima.

VL
ZO
zoranos
08:03 11.11.2019.

Ali u HR ne postoji ozbiljan i profi centar za pripremu MMA i zato naši borci zaostaju sve više, a u UFCu nemamo nikoga i dugo nećemo imati! Imamo ATT u Zagrebu gdje je glavni trener Forgač. Njegov glavni borac je naša najveća nada Filip Pejić - koji je tako lagano izgubio sada od nepoznatog Brazilca da je to bilo tužno gledati. Filip nije napredovao niti milimetra u zadnje dvije godine. Brazilac ga je rušio kad je htio, kao i svi ostali. Račić bi ubio Pejića - a taj Račić ne trenira u RH više!!! S druge strane imamo Cro Cop gym koji isto nema nikakvih uspjeha. Ishii je Mirkom već godinama, ali i dalje mu je kvaliteta stojke nula - kao i kad je došao, pa se postavlja pitanje što tamo rade sa Ishiiem??? Ishii je zlatni olimpijac u judu i tu on Mirka može učiti - što je ga dakle Mirko i boksački prvak Drviš naučili - NIŠTA! Isto tako Delija - dosadno hrvanje i isto bez ikakve opasnosti u stojci ... Ispada da Drvih i Mirko hrvače uče hrvati - a zapravo bi trebalo biti obrnuto ahahaha. Totalno jedno veliko ništa! Pa pogledajte Stošića - nikakav uspjeh u UFC-u nije napravio i samo je pitanje kada će dobiti otkaz i onda Mirko preko medija napadne Stošića da ne sluša i ne znam što umjesto da prizna da je kao trener NULA! Druge centre neću spominjati jer su na razini amaterizma!

VL
DO
doremifas
08:44 11.11.2019.

Akoj je primitivnost vrlina, onda je u pravu.

VL
BA
Badbit
08:07 11.11.2019.

Nema tu nikakvih Hrvata več RH čine Ličani, Slavonci, Istrani, Međimurci, Dalmatinci itd.Hrvati su slaveni i kad je bilo traženje dnk rvata u Hrvatskoj ih nije bilo.Neko pleme ti dođe u 7 stolječu i okupira državu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.