Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PROPUSTIO

Hrvat koji je razbjesnio čitavu domovinu pohvalio se fotografijom s Đokovićem

Novak Đoković
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/6
10.05.2019.
u 19:57

Napadač Atletico Madrida Nikola Kalinić fotografijom s Đokovićem i to objavio na svojem Instagram profilu.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković trenutačno je u Madridu gdje igra turnir iz Masters serije. Srbin je u četvrtfinalu trebao igrati protiv Marina Čilića, no je tenisač morao predati meč jer se otrovao hranom.

Đoković se nedavno u Madridu susreo s nogometašem Real Madrida Lukom Modrićem, a sada se fotografirao s još jednim našim nogometašem - Nikolom Kalinićem.

Napadač Atletico Madrida fotografijom s Đokovićem i to objavio na svojem Instagram profilu.

Kalinić će ostati upamćen po tome što prošlog ljeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u utakmici protiv Nigerije odbio ući u igru. Nakon toga ga je izbornik Zlatko Dalić poslao kući, a vatreni su u nastavku turnira senzacionalno osvojili srebro.

No, nedavno se spominjala mogućnost povratka Kalinića u reprezentaciju. Luka Modrić tada je rekao da su "njegova želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nikola Kalinic (@nikolakalinic)

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:43 10.05.2019.

Hahahaaaaa jednog bole leđa drugog lakat 🤣

SO
sohnahoakasaa
20:15 10.05.2019.

preglupi naslov....hahhaa kog to nk može razbjesniti i kome je to opće bitno? Nek se zgubikarakterčina slika s kim god hoće i nek uživa....

Avatar jumanji
jumanji
07:55 11.05.2019.

Najomraženiji Hrvat ? 🤣🤣 ma daj opet ste gispodo prešli svaku mjeru. Sram vas bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije