Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI

“Hrvat je blago ove sjajne Atalante”

Mario Pašalić
Foto: IPA/Pixsell
21.02.2020.
u 00:30

– Pun ga je teren, opasan za protivnički gol, jak i na lopti i u duelu, a stigao je namjestiti dva gola... Hrvat je jedno od zaštitnih lica ove Atalante koja piše povijest.

Nakon što je Atalanta u Ligi prvaka s visokih 4:1 svladala Valenciju, talijanski mediji ne prestaju pisati o hrvatskom igraču Mariju Pašaliću koji je zaslužan za dva gola, odnosno dvije asistencije.

Dodao je najprije Iličiću za 2:0, a potom i Hateboeru za četvrti pogodak.
Talijanska Repubblica zato nakon svega piše:


– Pun ga je teren, opasan za protivnički gol, jak i na lopti i u duelu, a stigao je namjestiti dva gola... Hrvat je jedno od zaštitnih lica ove Atalante koja piše povijest.

Eurosport dodaje:


– Svugdje ga ima, Hrvat je blago ove sjajne Atalante.


Dok Eco di Bergamo konstatira sljedeće:


– Igrač kakve Gasperini voli. Sjajan u vezi i opasan uvijek kad se priključi napadu.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Playmaker
18:31 21.02.2020.

Bravo Momak !!!!! Hajde za Vatrene srce daj 😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije