Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio WBC International pojas

Hrgović nakon pobjede ušao među 20 najboljih teškaša svijeta!

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
09.09.2018.
u 18:32

Hrgović se putem Instagrama i sam pohvalio svojim novim statusom, napisavši da je “dobro započeti dan” ovakvim rezultatom.

Osvajanjem WBC International titule u teškoj kategoriji Filip Hrgović je napravio veliki korak u profesionalnoj boksačkoj karijeri te se popeo blizu samog vrha teškaškog boksa, piše Fight Site.

Nokaut Amira Mansoura u trećoj rundi sinoć u Areni Zagreb “Hrgi” je osigurao petu pobjedu u dosadašnjih šest profesionalnih nastupa i skok na svjetskoj rang ljestvici najboljih teškaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A good day to start #18 #worldranking #heayweight #wbcinternationalbelt

Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

Ugledni boxrec.com nakon pobjede gurnuo ga je za čak petnaest pozicija u top dvadeset, odnosno na 18. mjesto. Na istoj stranici Hrgović stoji kao deseti najbolji teškaš iz Europe. Nema sumnje da će slično dogoditi i na ostalim rang ljestvicama koje još uvijek nisu osvježene nakon sinoćnje sjajne pobjede brončanog olimpijca iz Rija.

Hrgović se putem Instagrama i sam pohvalio svojim novim statusom, napisavši da je “dobro započeti dan” ovakvim rezultatom.

>>Pogledajte kako je Thompson pjevao Hrgoviću u ringu

Ključne riječi

Komentara 15

IL
ilijan
18:36 09.09.2018.

Hrga samo tako nastavi i bit ćeš broj 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:51 09.09.2018.

Evo puko i Dule Savić INTERVJU NEDELJE! Dule Savić EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Mi uopšte nismo NORMALNI! (FOTO) FUDBAL 08.09.2018. 20:12h Recite mi, ko od klinaca koji imaju 20 godina piše ćirilicom? Pa gde to ima da narod ne koristi svoje pismo?!

SV
svrake
02:05 10.09.2018.

nadam se da ce sljedeci protivnik biti jedan od ovih 17 sto su ispred njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije