Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILIP HRGOVIĆ

'Ništa mi ne znači primiti udarac, ali sjetim se mame i kako će nju to zaboljeti'

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
12.09.2018.
u 11:18

– Mansour je opasan boksač. Možda to laici ne razumiju, ali prijatelji i kolege boksači su svjesni koliko je on jak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović nakon pobjede nad Amirom Mansourom i osvajanja WBC-ova internacionalnog naslova gostovao je na Večernji TV-u.

Sjajni boksač govorio je o dosadašnjem dijelu karijere, kao i o planovima za budućnost.

>>Pogledajte gostovanje Filip Hrgovića na Večernji TV-u

 

– Mansour je opasan boksač. Možda to laici ne razumiju, ali prijatelji i kolege boksači svjesni su koliko je on jak. Samo što ja imam sposobnost vrhunskog boksača učiniti smiješnim pa to izgleda kao da su mi namjestili ''kantu za napucavanje'', rekao je Hrgović.

Hrga je trenutačno 18. na svijetu na ljestvici teškaša i pred njim su teške borbe.

– Ja sam uvjeren da sam rođen kako bih napravio nešto veliko. Vjerujem u svjetski naslov i mislim da se već sada mogu nositi s najvećim boksačima. Smatram da se sa svima iz TOP 10 već sad mogu boriti, da sam tehnički na njihovoj razini. Samo mi još treba nekoliko borbi u profesionalnom boksu da svoje tijelo naviknem na 12 rundi.

>>Pogledajte kako je Thompson pjevao Hrgoviću

Na premijernom meču u Hrvatskoj u ringu mu je pjevao Thompson, čija pjesma "Geni kameni" Hrgoviću uvijek služi za ulazak u ring.

– Bilo je drugih pjesama u konkurenciji, ali htio sam da pjesma bude domoljubna jer sam odgojen u tom duhu. Marko je poznat da pjeva takve pjesme, a "Geni kameni" jaka je i dobra za ulazak u borbu – rekao je Hrgović pa dodao:

– Još i prije sam maštao o tome da Thompson ide sa mnom u borbu za naslov. Ali, eto, to se dogodilo puno prije, a on će sad biti dio mog tima kad je riječ o domaćim borbama, a možda i o stranima.

A što je još Hrgović rekao o svojoj karijeri, Thompsonu, napadu na svjetsku titulu te o djevojci i obitelji, pogledajte u videu....

Komentara 16

Avatar @proma-trač
@proma-trač
11:57 12.09.2018.

To Hrgoviću! 99 % Hrvata, ljubitelja boksa su uz tebe Također i mnogi drugi širom svijeta.

AN
Androniko
11:46 12.09.2018.

Hrga je legenda, privatno jako skroman i dobrodušan dečko. Da bi stekao bolju reputaciju među kolegama boksačima mora odavati dozu bahatosti i prepotencije uz dobre mečeve, jer jedino na taj način te dožive boksačka imena s kojima se možeš boritii za naslove. Da je drugačije ne bi ni bio boksač. Odličan izbor ulazne pjesme, osim što je težina riječi i glazbe savršena, to će značiti da će dobivati još veću potporu u narodu i pune dvorane na domaćim borbama!

Avatar Niškorist
Niškorist
11:31 12.09.2018.

Stvarno vrlo pametno ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije