Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADE NADE

Horvat i Kalender pobjednici Eddie Herra u paru

Tenis
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
02.12.2018.
u 11:39

Na putu do jednog od svojih najboljih rezultata u juniorskoj kategoriji 17-godišnji Roko Horvat i Admir Kalender došli su pobijedivši niz odličnih igrača

Hrvatski juniorski teniski reprezentativci Roko Horvat i Admir Kalender osvojili su naslov pobjednika u konkurenciji parova na prestižnom tradicionalnom ITF turniru "Eddie Herr" koji je igran u američkom gradu Bradentonu na Floridi u nekadašnjoj akademiji Nicka Bollettierija, pobijedivši u finalu 8. nositelje, Kanađana Baadija i Japanca Mitsuija sa 1-6, 7-5, 10-6 spasivši pritom četiri meč-lopte.

Na putu do jednog od svojih najboljih rezultata u juniorskoj kategoriji 17-godišnji Roko Horvat i Admir Kalender došli su pobijedivši niz odličnih igrača, a svakako valja izdvojiti trijumf u 2. kolu protiv 2. nositelja, četvrtog juniora svijeta Bugarina Andrejeva i Britanca Matusevicha, koje su u dramatičnom dvoboju svladali sa 2-6, 7-6 (2), 10-7.

Turnir Eddie Herr igra se na zemljanoj podlozi i hrvatski juniori nastavljaju svoj boravak u SAD-u nastupom na glasovitom Orange Bowlu, također na Floridi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije