Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA U NOĆI
Povratak na članak

HNS ipak dobio dodatne ulaznice za finale! Planule za manje od pola sata

Bile su to ulaznice treće kategorije čija je cijena bila 3348,63 kn. HNS ih je pustio u prodaju oko 1 u noći.

Komentari 8

Avatar Golum
Golum
12:39 14.07.2018.

Poslije finala udruga blokiranih dobit ce par tisuca clanova

VL
DH
dalibor.hren
08:49 14.07.2018.

Podijelili su ih (prodali) po županijskim savezima: instruktorčićima, tajnicima....Tko u jedan noću pušta ulaznice, bez najave, u prodaju!? PROVJERENO!!!

VL
WE
westsouth
09:47 14.07.2018.

Zupanu Zinicu i takvima.

VL
Avatar dzambo
dzambo
10:23 14.07.2018.

To je oko $528.00 jos je I jeftino koliko kod nas ulaznice za razna Finala kostaju...pravi sitnis tih nesto vise od $500.00 a sad druga je prica koliko Hrvata u Domovini stvarno to moze platit ''bez problema''....ipak finale je finale ''sada'' I ko zna kada vise....a moglo bi se ''lako'' desiti da Hrv. Repka postane prvak svijeta ili da ipak bude vice-prvak Svijeta to su dvije opcije al ''garant'' sto se navijaca bit ce ih ''podosta'' blokirani poslije SP....al koga briga sad za to.....poslije cemo o tome....samo nek se ''zivi zid'' dobro pripremi bit ce posla….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.