Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMANJENA KAZNA

HNS djelomično uvažio žalbu Hajduka, bit će prazan sjever Poljuda

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Miroslav Lelas/PIXSELL
14.01.2022.
u 16:46

Poljud ipak neće biti sasvim zatvoren za gledatelje

Komisija za žalbe HNS-a povodom žalbe HNK Hajduk na odluku Disciplinskog suca HT Prve lige zbog prekršaja počinjenog na utakmici Hajduk - Osijek donijela je odluku o djelomičnom prihvaćanju žalbe HNK Hajduk.

Komisija za žalbe donijela je sljedeću odluku:

"Djelomičnim prihvaćanjem žalbe HNK Hajduk š.d.d. Split, preinačava se Odluka Disciplinskog suca Hrvatski Telekom Prve lige, broj I. HNL-650/21 od 28.12.2021. u odluci o kazni u odnosu na prekršaj pod točkom B., na način da se HNK Hajduk š.d.d., temeljem čl. 88. Disciplinskog pravilnika HNS izriče kazna igranja 1 (jedne) – prve naredne prvenstvene utakmice Hrvatski Telekom Prve lige ili Hrvatskog nogometnog kupa na svom igralištu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčana kazna u iznosu od 70.000,00 kuna, tako da sada jedinstvena kazna glasi; 

-  Kazna igranja 1 (jedne)  - prve naredne prvenstvene utakmice HT Prve lige ili Kupa na svom igralištu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini gradskog stadiona Poljud. 

 - Novčana kazna u iznosu od 70.000 kuna."

Iduća prvenstvena utakmica Hajduka na Poljudu je protiv Slaven Belupa 13. veljače.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kanđija
18:26 14.01.2022.

Jel Hajduk u zadnja 24 mjeseca uplatio i kune u blagajnu HNSa a zbog kazni koje su mu razrezane..

IS
istina00
18:27 14.01.2022.

hajdukovac kustić je opet umiješao prste i pomogo svom ajduku...

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
07:36 15.01.2022.

SRAMOTA...od kada je ovaj hdz🤝sdss-ov pootrčko kustić došao na čelo hns-a sve ide u 3p.m i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije