Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Hercules želi Matu Bilića, Barcelona nudi 40 milijuna za Cesca!

'Spain\'s goalkeeper Pepe Reina (L) holds Spain\'s midfielder Cesc Fabregas wearing Barcelona\'s jersey as they celebrate on a stage set up for the Spanish team victory ceremony in Madrid on July 12,
'MIGUEL RIOPA'
28.06.2011.
u 18:56

Hrvatski nogometaš Mate Bilić mogao bi uskoro napustiti Sporting Gijon i preseliti se u Hercules

Tržišna je cijena našeg reprezentativca pala, što je dodatno privuklo drugoligaša Herculesa.

Barcelona je povisila ponudu za Arsenalova kapetana Cesca Fabregasa na 40 milijuna eura! Arsenal je već odbio ponudu Barce od 35 milijuna zahtijevajući 45, a Barcelona se nada da će se sada naći na "zlatnoj sredini".

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:32 28.06.2011.

Pitao bih one \"stručnjake\" koji se ovdje redovito javljaju koliko ono Fabregas zabija po sezoni....20 ili 30...mislim ono, za cifru od koje boli glava trebalo bi bit minimalno 25 po sezoni ??? PS: zanimalo bi me još i koliko zabija bez penala koje izvodi za momčad !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije