Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAC IZ PSG-A

Hansen najbolji igrač i strijelac prvenstva, bez Hrvata u idealnoj momčadi

Norveška - Danska
Foto: Pixsell/Reuters
27.01.2019.
u 23:01

Član PSG-a Hansen najzaslužniji je što je Danska došla do prvoga naslova u povijesti, pobijedivši u finalu Norvešku (31-22), a izabran je u najbolju postavu prvenstva.

Danac Mikkel Hansen (31) proglašen je za najboljega igrača Svjetskoga rukometnog prvenstva, a s 72 gola Hansen je i najbolji strijelac prvenstva u Danskoj i Njemačkoj.

Član PSG-a Hansen najzaslužniji je što je Danska došla do prvoga naslova u povijesti, pobijedivši u finalu Norvešku (31-22), a izabran je u najbolju postavu prvenstva. 

U njoj su još vratar Niklas Landin (Danska), krila Ferran Sole (Španjolska) i Magnus Jondal (Norveška), vanjski igrači Fabian Wiede (Njemačka), Rasmus Lauge Schmidt (Danska) i Sander Sagosen (Norveška) te kružni napadač Bjarte Myrhol (Norveška).

Komentara 3

SU
sumenko
11:08 28.01.2019.

Hrvatska je na SP-u bila spremna za više, ali nekoliko detalja je odlučilo da se nije napravilo više.... Prije svega nespremnost Duvnjaka, koji po meni ime 7-8 kg viška, gotovo da ne može puknuti iz skok šuta (samo šutira sa poda!), problematično forsiranje 7 na 6, a Lino nema više autoritet vođe.... Zato misljm da nisko “postavljena letvica” na početku SP-a, sa ciljem plasmana na OI, je samo odraz mentalnog stanja grupe, na čelu sa izbornikom.

LU
lukathereem
23:14 27.01.2019.

Balić i ekipa bi ih razmontirali, eh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije