Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1
Povratak na članak

Hamiltonu eksplodirao motor, Ricciardo pobjednik VN Malezije

Australac Daniel Ricciardo (Red Bull) pobjednik je VN Malezije, 16. utrke Svjetskog prvenstva u formuli 1. Drugo mjesto osvojio je njegov klupski kolega Nizozemac Max Verstappen, a treći je bio Nico Rosberg u Mercedesu. Lewisu Hamiltonu je u 41. krugu eksplodirao motor

Komentari 3

KA
kažemja
12:29 02.10.2016.

Vrlo zanimljiva utrka. Ako Rosberg ove godine ne osvoji prvenstvo , onda ne znam kada će. Po meni je Alonso vozač dana , doći u još uvijek slabijem Mclarenu sa 22 mjesta na sedmo može samo majstor!

VL
ST
Stipan
18:18 02.10.2016.

Motor se zapalio a ne eksplodirao.

VL
DU
Deleted user
11:18 02.10.2016.

Drago mi je neizmjerno zbog zdimljenog motora Hamiltona. Max je trebao dobiti kaznu zbog Vettela.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.