Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Hamilton: Odluči li Räikkönen završiti karijeru sigurno će nam nedostajati

Kimi Raikkonen
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.09.2018.
u 18:03

Finac će sljedećeg mjeseca napuniti 39 godina i sve je bliže odluci da završi karijeru, a možda samo promijeni momčad

Sve su glasnija šaputanja u svijetu formule 1 kako će dogodine Kimija Räikkönena u momčadi Ferrarija zamijeniti francuski vozač Charles Leclerc.

Finac će sljedećeg mjeseca napuniti 39 godina i sve je bliže odluci da završi karijeru, a možda samo promijeni momčad.

Kimi Raikkonen
1/5

Glasina se brzo proširila i među vozačima, a aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton istaknuo je kako bi mu Kimi nedostajao.

- Imamo sličan stil vožnje. Kimi ima nevjerojatnu karijeru i prije nego što sam stigao u natjecanje formulu 1 sam vozio na Playstationu. Uvijek sam zamišljao da sam Kimi u McLarenu. Sigurno je nedostajati ovom sportu - rekao je Mercedesov pilot.

Lewis Hamilton (256) trenutačno je vodeći u ukupnom poretku vozača ispred Sebastiana Vettela (226) i Kimija Räikkönena (164).

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Komentara 2

SL
Slovenec
22:22 06.09.2018.

Naravno da tebi 'oće kad je shit vozač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije