Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODGOVOR

Hajduku ponuđen bivši engleski izbornik!

Sven-Göran Eriksson
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
1/3
06.09.2018.
u 12:03

Tko će postati novi trener Hajduka još nije poznato, sve će biti puno jasnije sljedećih sati ili za koji dan.

Više nije tajna, Hajduk je u potrazi za novim trenerom. A u čitavoj plejadi kandidata za novog trenera isplivalo je i jedno zanimljivo ime. 
Naime, bijelima je službeno ponuđen Sven-Göran Eriksson. Iskusni švedski stručnjak, koji je u svojoj bogatoj trenerkoj karijeri osvajao Kup Uefa i Kup pobjednika kupova, a 1990. godine s Benficom bio i u finalu Lige prvaka želi doći u Hajduk, piše Goal.

- Da, istina je, ja sam Hajduku ponudio Sven-Görana Erikssona, imam punomoć za njegovo dovođenje. Još čekamo odgovor s Poljuda, vidjet ćemo kako će se to rasplesti - rekao je u razgovoru za Goal poznati hrvatski menadžer Miroslav Bičanić.

Sven-Göran Eriksson poznato je ime u svijetu nogometa, ovaj 70-godišnjak u karijeri je vodio Degerfors, Göteborg, Benficu, Romu, Fiorentinu, Sampdoriju, Lazio, Man. City, Leicester, bio izbornik Engleske, Meksika i Obale Bjelokosti. Nogometni ga je put posljednjih godina odveo u Kinu gdje je boravio na klupama Guanghzoua, Shanghai SIPG-a i Shenzhena (sadašnji klub Francka Ohandze) koji je napustio u lipnju 2017. godine otkada je bez kluba...

Tko će postati novi trener Hajduka još nije poznato, sve će biti puno jasnije sljedećih sati ili za koji dan. No, kandidata ima sasvim dovoljno, Hajduk je i dalje velika prilika, pa mnogi danas žele zasjesti na klupu bijelih. A hoće li se ova priča uspješno izrealizirati vidjet ćemo uskoro...

Napomenimo i kako jutros na Poljudu igrači nemaju aktivnosti, za popodne je najavljen još jedan sastanak, a nakon toga i trening, no pitanje je hoće li ga voditi novi trener ili će igrače na vježbanje povesti netko iz stožera Željka Kopića.

>> Pogledajte i što je Modrić poručio Cortezu

Ključne riječi

Komentara 9

JA
javor11
12:46 06.09.2018.

Ovaj je Ćirin vršnjak. Izgleda da želi unovčiti do kraja ovo malo vremena što mu je ostalo.

GE
genex
12:27 06.09.2018.

možete angažirati i mene.neću imati lošiji rezultat od bilo kojeg poznatog trenera.u čemu je kvaka? u igračima.od škarta se ne može napraviti dobra roba.

ZA
zagi101
17:38 06.09.2018.

opet nebuloze s poljuda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije