Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELI TULUM

Hajduk žestoko kaznio trojac iz afere pršut

Hajdukov trojac
Foto: Društvene mreže
29.12.2018.
u 16:59

Sva tri nogometaša prebačena su u drugu momčad i radit će se na tome da do kraja sezone pronađu novi klub

Hajduk je otpisao Stipu Vučura, Andrea Fomitschowa i Steliana Filipa, trojac poznat po tulumu uoči utakmice s Dinamom.

Sva tri nogometaša prebačena su u drugu momčad i radit će se na tome da do kraja sezone pronađu novi klub, prenosi Dalmatinski portal.

Podsjećamo, dečki su se na društvenim mrežama pohvalili kako piju, puše i kockaju, čak i pršutaju u skladu s običajima Željka Keruma, a jednu su od fotografija povrh svega potpisali uz takozvani hashtag 'priprema za derbi'. A sve to uoči nedavnog derbija s Dinamom u Maksimiru.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar doog_kool
doog_kool
19:32 29.12.2018.

Dovoljna im je kazna sto igraju za hajduk

DU
Deleted user
20:10 29.12.2018.

Ovo što su napravili je sitnica.Naš Hajduk ta fantomska tvorevina uništava Hajduk i to legalno. Hajdukovci Hrvati vratite nam svima hrvatski Hajduk.

SI
sinke12
22:37 29.12.2018.

Dok Hajduk ne kupi pravi gazda lovaš koji će uložiti u prava pojačanja od kluba neće biti ništa,ovi igrači su limitirani i stranci i mladi iz Hajduka zato i ne mogu napraviti nikakav rezultat,sto trenera tu ništa ne može napraviti...i sad Hajduk vodi ulica..a navijači ne mogu voditi klub nego profesionalci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije