Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli

Hajduk u nastavak sezone ulazi s novim sponzorom

Marin Brbić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/2
15.10.2019.
u 17:52

Momčad je dobro trenirala, četiri dana mini-priprema. Očekujemo da se to vidi dosta brzo - rekao je Marin Brbić

Hajdukovi igrači će na svojim dresovima imati novog sponzora. Od 1. studenog na dresovima će biti logo novog sponzora tvrtke Opel.

- S velikim zadovoljstvom mogu objaviti da je naša obitelj bogatija za još jednog člana. Na dresovima će se nalaziti logotip tvrtke Opel. Ugovor je sklopljen na četiri godine, a detalje ugovora ne možemo iznijeti. U većem dijelu to će se odnositi na automobile, ali bit će i nekih drugih benefita - rekao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

Od prvog čovjeka bijelih novinari su zatražili komentar za hrvatsku reprezentaciju koja je otišla s Poljuda, a Hajduk se vratio.

- Nismo mi nigdje otišli s Poljuda. Uzeli smo samo nekoliko dana odmora budući da su svi prostori i uredi bili na neki način zauzeti. Bila je to dobra prilika da se ljudi malo odmore, a na Braču je uvijek lijepo i veselo. Postira je uvijek dobar domaćin, travnjak je odličan. Momčad je dobro trenirala, četiri dana mini-priprema. Očekujemo da se to vidi dosta brzo - rekao je Marin Brbić. 

Uslijedilo je pitanje o travnjaku na Poljudu...

- Rekli smo samo dva pitanja, dosta je - ispalio je kao iz topa Marin Brbić i napustio dvoranu. 

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Komentara 16

PR
prajdali100
18:32 15.10.2019.

Hajduku želim svako dobro.Ipak, kad vidim ovog Brbića stomak mi se okrene.Smuči mi se.

AB
abendblatt
19:00 15.10.2019.

Brbic, je grobsr Hajduka, takvom covjeku punom mrznje nije mjesto u nogometu.

Avatar Django
Django
18:42 15.10.2019.

Bravo Brbiću, to je baš ono što Hajduku najviše treba. Automobili za upravu. A vi blentava rajo crtajte svastike i bojkotirajte reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije