Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Hajduk slavio u Vinkovcima pogocima Bašića i Kožulja

Cibalia - Hajduk
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/15
17.07.2016.
u 23:05

Hajduk je u Vinkovcima pokvario slavlje domaćina koji se nakon tri godine opet vratio u prvoligaško društvo

U zadnjem dvoboju 1. kola Prve HNL u Vinkovcima su nogometaši Hajduka pobijedili Cibaliju sa 2:0 (1:0). 

Hajduk je u Vinkovcima pokvario slavlje domaćina koji se nakon tri godine opet vratio u prvoligaško društvo, iako je Cibalia odigrala posve ravnopravno sa Splićanima.

Hajduk je svoje prilike, za razliku od domaćina, iskoristio - u 18. minuti nakon gužve Tomo Bašić je uz pomoć domaćih braniča pogodio mrežu, a u prvoj minuti sudačke nadoknade Kožulj je nakon dodavanja Nikole Vlašića postavio konačnih 2:0. 

U 40. minuti je šansu utakmice propustio domaći napadač Ugrina koji s tri metra ne pogađa prazna vrata, a u 69. minuti igrači Hajduka su čak u dva navrata izbijali lopte praktički sa same crte svog gola.

Pred 3500 gledatelja na stadionu Cibalije sudio je Marić iz Daruvara.

>>Dinamo pobjedom protiv lokosa krenuo u obranu naslova prvaka

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 17

IN
Ineboimorejeplavo
23:25 17.07.2016.

Ove godine idemo pratit kako kmečavci osvajaju bodove, cibalija hajduk kod stanja 2:0 za hajduk u 65. Minuti cibalija postiže gol iz sumnjivog zaleđa koji se ni nakon usporene snimke ne vidi ali sudac ga odma svira, par minuta nakon toga lopta je prešla gol liniju ali ništa od gola za Cibaliji, znači u 1. Kolu hajduku poklonjena dva ili tri boda. Pritisak na suce urodio plodom, jadnog li HNLa kad ih jedan klub terorizira

IN
Ineboimorejeplavo
23:27 17.07.2016.

Greška u pisanju, kod rezultata 1:0 za hajduk....

DU
Deleted user
00:53 18.07.2016.

Počelo navlačenje za Hajduk od prvog kola a Marić im je postao glavni pomagač jer kad on sudi bodovi su osigurani. Tako je čuveni Bruno postao od persona non grata u Splitu jako omiljen i popularan. Samo naprijed...ajmo bili..ajmo Bruno..sve je super i sve je za pet..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije