Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava na mrežama

Hajduk podržava Livajino pjevanje? Navijači podijeljeni u pohvalama i kritikama

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
25.05.2023.
u 09:46

Navijači su ostavili brojne komentare na objavu Hajduka u kojoj uz sliku Marka Livaje s megafonom stoji: "Govore mi da sam prgav. Možda zato šta i jesam!"

Veliki odjek imala je pjesma kojoj se pred istočnom tribinom Rujevice s megafonom u ruci pridružio Marko Livaja. Pišu o tome Hrvatski mediji, pišu i mediji iz susjedstva. Neki ih brane, drugi osuđuju, a u Srbiji je događaj odjeknuo kao osobito traumatičan i skandalozan.

Hajduk je bez obzira na razne kritike na račun 29-godišnjeg igrača na društvenim mrežama objavio njegovu sliku s megafonom u ruci uz tekst: "Govore mi da sam prgav. Možda zato šta i jesam!" Međutim, pitanje je bilo je li Livajino: "Freze, traktori i seoski putevi. P***e šibenske dobit ćete batine", samo stvar prgavosti ili tu ima nešto više. O eventualnoj mogućnosti sankcioniranja napadača od strane kluba pitali smo sam Hajduk.

GALERIJA Trener Šibenika: Da smo bili ovako organizirani, kao protiv Hajduka, ne bismo ispali iz lige

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa
1/7

Navijači su ostavili brojne komentare. Jedni su podržavali objavu i Livajine postupke, drugi nisu, a bilo je i onih koje je teško prosuditi. "Ovakvog te oćemo! Ludog ka i mi", stajalo je u jednom komentaru. "Bravo Marko.. Kome smeta, neka lupa glavom u zid", pridružio mu se drugi.

VEZANI ČLANCI:

"Prgav ne znači pivati pismu kao huligan protivničkom klubu. Pravi kapetan bi slavio pobjedu I pivao pismu svom klubu, s ljubavlju. Je li spremio koju pismu za Europu? Uz blagoslov kluba? Šta će tamo pivati", pita se jedna osoba u komentarima. "Dok drugi gledaju svoju karijeru on slavi ispadanje nekog kluba u drugu ligu. Nikada od njega pravog igrača", piše drugi.

Livaji ovo nije prva epizoda s uvredljivim povicima. Prije godinu i pol ljutnju je izazvao riječima:  "Mrzim Dinamo, srpsko ime to." Tom je prilikom zaradio i 35 tisuća kuna kazne.

Komentara 7

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:20 25.05.2023.

Marko Livaja je pravi hrvat a sve ostalo je posljedica tog stanja I saznanja.

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:30 25.05.2023.

Reprezentativac ? Zanima me mišljenje i stav o ovoj pojavnosti konobara Kustića i masnokosog gutača slova koji su bili tamo na licu mjesta.

SS
sokac sa drave
10:29 25.05.2023.

Upravo smo dobili odgovor zasto ajduka puno hrvata nevoli.Prije svj.prvenstva u rusiji natpis na transparentima(slova velicine jednog metra) da Bog da sve izgubili.Sada vredjanje sibenike,kao i rijeke je pokazalo da splitski navijaci do podne mrze sebe a poslije podne cijeli svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije