Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Hajduk pobijedio Ukrajince, Gorgon briljirao u slavlju Rijeke protiv Engleza

Gorgon
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
13.07.2018.
u 22:06

Za Hajduk su zabijali Vučur, Delić i Nejašmić, a riječki heroj bio je Gorgon koji je prvi asistirao za Čolaka, pa prekrasno zabio s oko 18 metara

Hajduk je u trećoj pripremnoj utakmici pobijedio Zoryju Luhansk 3:1, piše Goal.

Kopić je protiv ukrajinskog prvoligaša od prve minute na teren poslao sljedeću postavu: Duka, Vučur, Šego, Beširović, Said, S. Jurić, T. Bašić, Bradarić, Šehić, Ismajli, Špikić.

A od 60. minute Hajdukov trener odlučio se za ovih 11: Duka, Šehić, Mikulić, Ismajli, Filip, Savvas, Palaversa, Nejašmić, Tudor, Kreković, Delić.

Gorgon
1/19

Splitska momčad povela je u 50. minuti kada zabija novopristigli Stipe Vučur koji je primio loptu nakon kornera i s osam metara tukao u rašlje. No, vodstvo nije dugo trajalo jer već u 51. Karavaiev pogađa za 1:1.

U 70. Hajduk je vratio vodstvo golom Delića koji je s oko 12 metara zabio na asistenciju Krekovića. Konačnih 3:1 postavio je Nejašmić koji je s ruba šesnaesterca lijepo pogodio desni kut gola.

Majstori s mora prethodno su na pripremama slavili s 4:0 protiv Gornika i odigrali 1:1 s Rudarom iz Velenja.

Uspješna je bila i Rijeka koja je slavila protiv engleskog trećeligaša Luton Towna s 2:0.

U posljednjoj provjeri na pripremama u Sloveniji Čolak je na proigravanje Gorgona zabio za 1:0 u 23. minuti, dok je austrijski napadač, nakon asistencije, u 32. zabio prekrasan gol s oko 18 metara.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Lovrenom, Mandžukićem i Subašićem

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Django
Django
22:49 13.07.2018.

Čitam sastav Hajduka i ne mogu vjerovati. Jel se to netko sprda?

MI
mislav22
22:23 13.07.2018.

Majstori sa mora, hahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije