Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U DORTMUNDU

Haaland ponovno ima problema s ozljedom, ne zna se koliko će pauzirati

Reuters
24.01.2022.
u 19:37

Od konca rujna do sredine listopada je propustio tri utakmice zbog problema s kukom, a zatim još sedam utakmica u listopadu i studenom zbog bedrenog mišića.

Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Erling Haaland ima problema s mišićem zbog čega će pauzirati neodređeno vrijeme,  objavio je njegov klub.

- Haaland je detaljno pregledan u nedjelju i ponedjeljak. Prema liječničkom izvještaju, Haaland ima problema s mišićem, koji zahtijevaju liječenje i daljnje preglede u narednim danima - objavila je Borussija, međutim nije navela koliko će dugo norveški napadač izbivati s terena.

Haaland se ozlijedio u susreta protiv Hoffenheima zbog čega je zamijenjen u 63. minuti. Ovo je već treći put ove sezone da 21-godišnji napadač ima zdravstvenih problema.

Od konca rujna do sredine listopada je propustio tri utakmice zbog problema s kukom, a zatim još sedam utakmica u listopadu i studenom zbog bedrenog mišića.

Haaland je ove sezone u 14 bundesligaških nastupa zabio 16 golova. Borussija je trenutačno na drugom mjestu njemačkog prvenstva sa šest bodova manje od Bayerna.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije