Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Grozne novosti za Engleze: Otpala napadačka zvijezda Manchester Uniteda

Europa League Final - Villarreal v Manchester United
Adam Warzawa/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.06.2021.
u 12:38

"Pozorno smo pratili Masonove klupske nastupe kako bi se održala njegova dostupnost kroz intenzivne rasporede Premier lige 2020. i Europske lige ", navodi se u izjavi Manchester Uniteda

Napadač Manchester Uniteda Mason Greenwood povučen je iz engleske reprezentacije zbog ozljede, objavio je u utorak engleski prvoligaš.

Greenwood je bio jedan od 33 igrača koje je izbornik Gareth Southgate prošli mjesec stavio na privremeni popis za EURO prije nego se odluči koga će stvarno voditi na prvenstvo. 

Southgate bi trebao kasnije danas objaviti konačan popis s imenima 26 igrača koje vodi na Euro.

"Pozorno smo pratili Masonove klupske nastupe kako bi se održala njegova dostupnost kroz intenzivne rasporede Premier lige 2020. i Europske lige ", navodi se u izjavi Manchester Uniteda.

"Ali daljnji angažman na turniru ne bi bio koristan i Mason će ostati u Unitedu kako bi se oporavio i pripremio za predsezonski trening."

Euro počinje 11. lipnja i traje do 11. srpnja a održavat će se u 11 europskih gradova, a jedan od njih je London gdje će se na Wembley stadionu igrati utakmice grupne faze, ali i polufinala te finale.

Engleska igra protiv Austrije prijateljsku utakmicu u srijedu, a u nedjelju protiv Rumunjske prije početka Eura gdje je u skupini D s Hrvatskom, Češkom i Škotskom. Prvu utakmicu na EURU igra 13. lipnja baš protiv Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije