Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOL HRVATSKOJ

Grizmann zabio u kopačkama na kojima piše prezime poznatog Hrvata! Evo zašto to nosi

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Croatia v France
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
14.10.2020.
u 22:34

Zanimljivo da je Griezmann zabio u kopačkama na kojima piše - Rimac.

Napadač Barcelone i francuske nogometne reprezentacije Antoine Griezmann večeras se upisao u strijelce na Maksimiru u utakmici s Hrvatskom.

Francuzi su nas odmah pritisnuli, a Griezmann nam je zabio u osmoj minuti s desetak metara. Silovito je zakucao loptu u mrežu nakon što je jedan ubačaj Domagoj Vida odbio točno na njega.

A zanimljivo da je ovaj napadač to postigao u kopačkama na kojima piše - Rimac. Naime, dobavljač opreme francuske reprezentacije dizajnirao je kopačke inspiriran Matom Rimcem i njegovim automobilima.

Napravljeno je 412 parova kopački jer je to maksimalna brzina koju može postići automobil koji proizvodi tvrtka Mate Rimca...

14.10.2020., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, 4. kolo grupe 3, skupine A, Hrvatska - Francuska. Antoine Griezmann u kopackama koje u suradnji s Pumom dizajnirala tvrtka Rimac Automobili. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Ključne riječi

Komentara 9

SS
ssssssssss
23:46 14.10.2020.

Bravo sudija . Dok got je Francuska bila u minusu stalno je nailazio na neki prekrsaj pa faul pa opsajd pa korner samo da franceki daju gol . To je tako kad neko mora pobijediti pa makar i na silu

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:42 14.10.2020.

Bravo Grizmann.. lijepa golicina..

DU
Deleted user
23:11 14.10.2020.

Velika utjeha da nam je zabio gol s cipelom na kojij piše Rimac. Možda dobijemo pola boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije