Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA IZBORU

Griezmann: Izbor za najbolje bez Francuza? Čudno... Mjesto mi je u finalu

Antoine Griezmann
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
05.09.2018.
u 15:53

Nije pomogla ni činjenica što je Griezmann s Atletico Madridom osvojio Europsku ligu i Uefin Superkup, a s Francuskom Svjetsko prvenstvo.

Iako se očekivalo da Antoine Griezmann pokraj Luke Modrića i Cristiana Ronalda bude u finalu izbora za najboljeg igrača svijeta, Fifa ga je ovoga puta zaobišla, piše Goal.com.

Nije pomogla ni činjenica što je Griezmann s Atletico Madridom osvojio Europsku ligu i Uefin Superkup, a s Francuskom Svjetsko prvenstvo.

- Zaslužio sam da budem među trojicom najboljih - iskreno je poručio Griezmann u razgovoru za L’Equipe, a onda je podsjetio kako se 2016. godine natjecao s Cristianom Ronaldom i Leom Messijem u finalu, a nije imao niti jedan osvojen naslov te sezone.

- Tada sam izgubio dva finala, a ove godine osvojio tri. Normalno bi bilo da budem u konkurenciji.

- Čudno je to, šteta... Trofej se dodjeljuje u Fifinom izboru, je li tako? Francuska je osvojila Svjetsko prvenstvo, a nijednog našeg igrača nema na listi. Razumijem da je to izbor, ali je za mene iznenađujuć.

Osvrnuo se Griezmann i na kolegu iz reprezentacije Kyliana Mbappéa koji ga nije uvrstio među svoje favorite za Zlatnu loptu nakon Svjetskog prvenstva.

- Možda je jednostavno napravio propust. Morat ćete ga pitati... Možda mu se ne sviđa kako igram nogomet? Svatko ima svoje mišljenje - zaključio je Griezmann.

Podsjetimo, u finalnoj trojki za izbor najboljeg igrača svijeta uz Modrića i Ronalda našao se Mohamed Salah, egipatski napadač koji je imao sjajnu sezonu s Liverpoolom, igrao finale Lige prvaka, ali je sezonu završio bez osvojenog trofeja.

>> Pogledajte i kakvu je poruku Modrić poslao Yuriju Cortezu

Komentara 15

DU
Deleted user
16:03 05.09.2018.

Mjesto ti je u Hall of SHAME.....pokraj svog tvog znanja i umijeća dosta nogometnih poznavatelja će te pamtiti kao foliranta i padavičara....fejker

Avatar kenj@c
kenj@c
16:00 05.09.2018.

Ti si zaslužio nagradu za najboljeg glumca. Ni Neymar ti nije do koljena

DU
Deleted user
16:04 05.09.2018.

Jel' to onaj koji se pristojno hvata za međunožje nakon postizanja gola?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije