Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK Zadar

Grdović najbliži klupi, Vrankovića i Anzulovića ipak ne mogu platiti

'30.05.2007.....zagreb...spo....dom kosarke drazen petrovic,utakmica cibona-split.anzulovic.foto:marko prpic'
'marko prpic'
20.01.2010.
u 07:24

Šteta što je trener Jusup prije nekoliko dana otišao u Široki. On je jedini mogao od momčadi kao što je ova izvući maksimum.

A što misliš o Anzuloviću? On bi mogao trgnuti igrače. Ma, ne njega, dosta nam je trenera iz Cibone. A Vlašić? Jesu li njega zvali?

Ja bih zvao Aleksandra Petrovića. Kad već kažu da nemaju novca, neka Petrović besplatno radi do ljeta jer je lani, po ugovoru, plaćen i za onih šest mjeseci koje nije odradio!

To su samo neke od bezbrojnih priča o izboru novoga trenera košarkaša Zadra koje se zadnja tri dana mogu čuti na ulicama, u trgovinama, kafićima i domovima tisuća Zadrana.

Iako je zadnjih mjeseci bitno smanjeno zanimanje za košarku, još brojni Zadrani za tu prigodu imaju svoga konja za utrku, ali obvezno i onoga kojega nikako ne bi željeli vidjeti da vodi momčad u Krešinoj dvorani. A budući da su, kao i puno puta prije toga, smjenjivanje trenera prelomili preko koljena, nakon jednog poraza koji je prelio čašu, uprava kluba nije unaprijed pripremila njegovu zamjenu, već traju dugi i teški pregovori s mogućim nasljednicima.

Prvi je izbor Zadrovih čelnika, neslužbeno se doznaje, Josip Grdović koji treba odgovoriti na klupsku ponudu, a tek nakon njegova mogućeg odbijanja u obzir bi došli Josip Vranković ili Dražen Anzulović.

No, uprava kluba trenutačno nema dobre temelje za pregovore jer je financijska situacija loša, većini igrača klub duguje po nekoliko plaća, pa uprava želi da novi trener pristane na bitno manju plaću nego što je bila Sagadinova. Dogodi li se da treneri koje Zadar želi angažirati zbog premale plaće odbiju klub s Višnjika, prigodu bi tada mogao dobiti Sagadinov pomoćnik Tihomir Bujan koji je već zaposlenik kluba te bi time bio i najjeftinije rješenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije