Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvale vrijedna akcija

Građani, javite se Bad Blue Boysima, tu su da pomognu u ove teške dane!

Bad Blue Boys
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.03.2020.
u 22:03

Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236

Bad Blue Boysi nastavljaju sa svojim hvale vrijednim aktivnostima. Nakon što su nesebičnim radom pomogli da se u najkraćem mogućem roku pripremi KB Dubravu za prihvat pacijenata oboljelih od koronavirusa COVID-19, sada su preuzeli i ulogu dostavljača potrepština najugroženojoj skupini građana.

Prenosimo njihovo priopćenje:

Navijačka grupa Bad Blue Boys će od danas, 19.03.2020., u suradnji i uz odobrenje Gradskog društva Crvenog križa Zagreb obavljati dostavu lijekova i namirnica za najugroženije skupine građana Grada Zagreba u vrijeme krizne situacije pojave koronavirusa (COVID-19).

Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236.

 

Komentara 9

Avatar Kalladin
Kalladin
22:58 19.03.2020.

Zanimljivo kako pomažu Torcida, BBB, a ni riječi ni djela od razvikanih "humanističkih" udruga. Oni su na raspolaganju samo kad treba pare dodijelit. ... Nigdje Iskoraka, Documenta, Baba, žaba i ostalih pzdmtrnih.

DU
Deleted user
22:16 19.03.2020.

Prvi u ratu - prvi u miru! Bravo dečki!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:48 19.03.2020.

Bravo BBB!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije