Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA

Gluposti čelnika Reala citiranije od Mamićevih

08.03.2009.
u 22:47

Dok je u Hrvatskoj uvjerljivo najcitiraniji nogometni djelatnik Zdravko Mamić, u Španjolskoj je borba za čelno mjesto mnogo žešća. Marca je prošlog tjedna objavila popis najglupljih i najcitiranijih izjava bivših i sadašnjih predsjednika nogometnih prvoligaša. Prednjače predsjednici klubova na čelu ljestvice, poput Reala, Barcelone i Seville.

Ovog je tjedna najcitiraniji bio privremeni Realov predsjednik Vicente Boluda. U ponedjeljak je izjavio da njegov klub zaostaje za Barcelonom samo jedan bod, jer je već uračunao da će Real sigurno pobijediti u el clasicu s Barcelonom na svom terenu – za dva mjeseca! Samo tjedan dana ranije Boluda je rekao da će Real u Ligi prvaka potopiti Liverpool na Santiago Bernabeu barem s 3:0. Završilo je s 1:0 za Engleze.

Boluda je dostojan nasljednik Ramona Calderona, koji je za svog igrača Gutija rekao da s 31 godinom još uvijek tek puno obećava, a da su Realovi igrači tašte, egoistične i umišljene superzvijezde. Zanimljiv je i Sevillin predsjednik Jose Maria del Nido, koji je predvidio uvjerljiv trijumf svoje momčadi u polufinalu Kraljeva kupa protiv Athletica, čiji je nadimak Lavovi.

– Sevilla će pojesti lava od grive do repa. Nijedan Bask ne spava mirno znajući da im dolazi Kanoute – obznanio je Del Nido.

Sevilla je izgubila s 3:0.

Isti je Del Nido prije dvije godine Franka Rijkaarda ocijenio tek dovoljno dobrim trenerom za drugu momčad Seville, a Ronaldinhu je namijenio mjesto u pričuvama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije