Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak pod toranj

Giriček igra već protiv Partizana!

'scena.....zagreb......14.09.2004 natasa i gordan giricek u dolaze u centar za socijalnu skrb na razgovor o privremenom skrbnistvu nadnjihovom kcerkom larom,jer se njih dvoje razvode zbog novog gordan
'zeljko lukunic'
24.12.2010.
u 12:39

Cibona je vratila u klub veterana (33) koji je kazao da želi biti mentor velikim nadama poput Bogdanovića, Zubčića i Radoševića

 

Cibona je uspjela vratiti Gordana Giričeka (33), veterana koji je kazao da bi volio završiti karijeru u klubu koji ga je katapultirao u košarkašku orbitu. Gira je jučer s novom upravom kluba dogovorio da će za vukove igrati do kraja sezone. Još se ni tinta na ugovoru nije bila osušila a javnost je već znala za taj potez.

Kako saznajemo od novog direktora Zdenka Antunovića, cijena nije ni blizu onoj oko koje se posljednjih dana nagađalo. U klupskom priopćenju medijima naznaćeno je sljedeće:

"Honorar igrača te detalji potpisanog ugovora službena su tajna, no klub napominje kako je Giriček u Cibonu došao sa srcem i željom da pomogne klubi, te kako su sva medijska nagađanja o visini igračeva honorara neistinita."

U telefonskom razgovoru Antunović je još dodao:

- Svota za koju će Giriček igrati mjesečno nije ni približno 40.000 eura mjesečno, kako se pričalo. Mi toliko novce ne možemo dati pa da nam se nudi i iznimno jak igrač, neka aktualna NBA veličina. Štoviše, Gordan je pristao igrati za simboličan iznos. Izašao nam je u susret, pomogao nam je.

Pohvalio se Antunović s još nekoliko poteza koja je povukao u prva dva dana svog mandata.

- Danas u klubu imamo grijanje, struju, telefon i toplu vodu. Sve to sada funkcionira, sve smo poplaćali. Igračima smo isplatili po 20.000 kuna, a zaposlenicima po 15.000 kuna. Sve što obećam igračima i zaposlenicima, oni će to i dobiti. Očekujem da ćemo dovesti još neko pojačanje - kazao je Antunović.

Giriček će javnosti biti predstavljen u ponedjeljak, a u utorak bi već trebao zaigrati protiv Partizana u utakmici regionalne lige.

- U ovoj priči nisam bitan ja nego Cibona. Tu sam da se pomogne tom velikom klubu. Nije mi namjera uzeti glavnu ulogu u momčadi pored Bogdanovića, Radoševića i Zubčića već biti mentor tim mladim košarkašima kao što je sadašnji trener Zdravko Radulović bio meni - izjavio je Gira.

U klub iz Savske stiže i borbeni krilni centar Ante Krapić, najbolji igrač Zaboka.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
13:27 24.12.2010.

Stigo još jedan volonter.

ZU
zuba
14:25 24.12.2010.

Gira igraj sa srcem i sve ce ti biti oprosteno...ipak si ti djete Cibone!!!;)

DU
Deleted user
13:27 24.12.2010.

Je li to onaj škrtac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije