Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI KUP

Gimnastika: Aurel Benović imat će posebnu konkurenciju na parteru

Osijek: Izvlaèenje startnih brojeva finalista Svjetskog  kupa u gimnastici
Davor Javorovic/PIXSELL
09.06.2021.
u 20:25

Dolazak su, među ostalima, potvrdili Robert Tvorogal, europski prvak na preči iz 2020., ispred Tina Srbića što je tada bilo veliko iznenađenje, Nina Derwael (na slici), dvostruka europska i svjetska prvakinja na dvovisinskim ručama

Na Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku, od četvrtka do nedjelje, nastupit će niz sjajnih vježbača i vježbačica.

Dolazak su, među ostalima, potvrdili Robert Tvorogal, europski prvak na preči iz 2020., ispred Tina Srbića što je tada bilo veliko iznenađenje, Nina Derwael (na slici), dvostruka europska i svjetska prvakinja na dvovisinskim ručama.

Aurel Benović imat će jaku konkurenciju na parteru jer dolaze Izraelci Dolgopyat, dvaput srebrni na SP-ima i Šatilov, osvajač čak sedam medalja na Europskim prvenstvima. U Osijeku je nastupio 2009.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije