Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj na okupu

Genijalno: Ova fotografija apsolutni je hit tjedna, pogledajte zašto!

Leo Gamalho i Renan Fonseca
Foto: Screenshot
05.09.2019.
u 17:02

Dečki nisu blizanci, ali očito idu kod istoga frizera

Tko god da je u srijedu navečer pratio dvoboj Criciume i Ponte Prete, dvaju brazilskih drugoligaša, pa zabilježio ovaj trenutak i objavio ga na društevnoj mreži Reddit, svaku mu čast jer nas je odlično nasmijao.

Naime, ta osoba skrivena iza korisničkog imena flygon223 primijetila je genijalan detalj, 'blizance razdvojene pri rođenju' okupljene na istoj nogometnoj utakmici.

Fotografiju je potpisala rečenicom "Vidi ovog, istovremeno igra za oba kluba i još se gleda s tribine kako mu ide", a objava je postala jedna od najlajkanijih u posljednja 24 sata.

Foto: FIBA/Screenshot

Doista hit prizor, a mi smo odradili novinarski dio posla i otkrili tko su junaci s fotografije. Nisu nikakvi blizanci, riječ je o Leu Gamalhu (Criciuma) i Renanu Fonseci (Ponte Preta), a eventualno možemo zaključiti da idu kod istoga frizera.

Isto vrijedi i za njihova trećeg 'brata' na tribini, ali njegov identitet nismo uspjeli doznati.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije