Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOČKA NA I
Povratak na članak

Genijalci Prosinečki i Pjanić raskrinkali su Ćirinu taštinu

Kada su Prosinečkog zvali na promociju filma o Miroslavu Blaževiću, odgovorio je: Ne, hvala. Znaš, ja sam taj film pogledao već stotinu puta!

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:22 15.03.2010.

milton, ovaj tvoj komentar, nista nisam skonto......

VL
DE
derin
22:59 15.03.2010.

Čiro nije loš trener, ali ivić i zebec su druga orbita, pa ivić je proglašen najuspješnijim trenerom u povijesti., flak novinar mora biti nepristran i objektivan.

VL
Avatar billybull
billybull
03:55 16.03.2010.

nevjerovatno....kako ovaj groteskan tip zvan igor flak pokusava falsificirati povijest...bez obzira sto je novija, i sto svi znaju cinjenice....prvo. ciro je rekao da ima boksica, bio bi prvak svijeta...prosineckog nije spominjao...nadalje, finale svjetskog prvenstva izgubili smo zbog (jedino i iskljucivo) bobana i njegovog pokusaja driblanja treseguet-a ispred naseg sesnaesterca, no to flak ne spominje jer je boksic iz hajduka, a boban iz dinama...naravno, ne spominje da je uz sukera najzasluznija za nas uspjeh bila nasa obrana, iz razloga sto su je cinili jerkan, stimac i bilic, igraci iz hajduka...nadalje, ne spominje najzasluznije iz \'82 bracu cvetkovice (pogotovo borisava) jer su srbi, i deverica zato jer je otisao u hajduk...prica o velikanu zajecu, no nekako u to vrijeme velikani nisu odlazili u panantenaikos ili rapid, nego u bayern, hsv, borussiu, italiju itd...imali smo puno igraca koji su otisli u bundesligu, scudetto i ostale \"velike\" lige, no posto su iz hajduka, ne spominju se...cirina se kvaliteta i cijenjenost lako vide po silnim ponudama iz velikih klubova nakon sp-a u francuskoj, koje su, kao sto je poznato, bile izmedu nule i nijedne...a i prije je bio svjetski poznat po vodenju super jakih klubova tipa pristina, dinamo, grasshoppers...naravno, to premasuje npr ivica i njegove naslove pobjednika kupa prvaka...njegove klase kao npr suker vratile su se nakon sp-ana klupe za rezerve svojih klubova, ili na mjesta \"radnika\" gdje su oduvijek i bili (boban)...itd, itd...i ako je od takve spodobe kao sto je flak, previse je...

VL
MI
milton
18:03 17.03.2010.

ne znam zašto su skinuli moj komentar, ali ukratko odgovor RIZICI. Svatko sa onakvoj momčadi iz 1998 bi bio prvak svijeta. Samo onaj budalaš ne, a zašto ne* Nije Prosinečki igrao u polufinalu iako je bio zdrav, a inače je bio naš najbolji igrač. ali mu \"tata\" Ćiro nije oprostio odlazak u Zvezdu, tj. i prije je rekao da će on pojesti diplomu ako Žuti postane igrač. To dovoljno govori o glupom bosancu. Na to sam mislio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.