Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održano prvenstvo Zagreba u klizanju

Gdje su nestale sve seniorke?

'28.02.2010. Zagreb, Hrvatska - Prvenstvo Zagreba u umjetnickom klizanju odrzano na klizalistu na Velesajmu.  photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
02.03.2010.
u 16:51

Na ledu Zagrebačkog velesajma održano je prvenstvo Zagreba u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju. Najviše medalja (14) osvojili su klizači i klizačice Lede.

Medveščak je osvojio pet, Medo i Mladost po četiri, te Mondo jednu. U konkurenciji klizača jedini u konkurenciji juniora i seniora bili su Ivor Mikolčević i Boris Martinec. Seniorki u konkurenciji klizačica jednostavno nije bilo, dok je kod juniorki prvo mjesto osvojila Franka Vugec ispred Nike Žafran i Petre Jurić.

U kategoriji novice boys pobijedio je Mislav Blagojević ispred Stevena Bakera i Tomislava Mikulandrića. U kategoriji novice girls bilo je prijavljeno 16 klizačica, a prvo mjesto osvojila je Valentina Mikac. Druga je bila Magdalena Mudri, a treća Valerija Martina Čolak.

Prvi u kategoriji kadeta A bio je Petar Cetinić. On je pobijedio ispred Josipa Škaleca i Tina Runje. U konkurenciji kadetkinja A prva je bila Antonia Banović ispred Tene Čopor i Nike Meleh. Kod kadeta B prvi je bio Rino Cetinić, a kod kadetkinja B slavila je Lana Petranović. Druga je bila Mihaela Štimac Rojtnić, dok je treća bila Christina Lilian Baker. Kod kadeta C prvo mjesto osvojio je Leon Ristov ispred Tina Berganta. Najbolja kod kadetkinja C bila je Brigita Krmpotić ispred Ite Habeković i Hane Cvijanović.

Imali smo i dva sportska para – prvi su bili Lana Petreković i Tomislav Mikulandrić, a drugi Steven i Christina Baker.

Kadetkinjama, juniorkama i seniorkama Zagrebačkih pahuljica ovo je bila dobra provjera uoči 8. Trofeja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije